Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

КП "Трускавецьтепло" на межі банкрутства: суд відкрив справу

Господарський суд Львівської виніс рішення, згідно з яким почав справу про банкрутство Комунального підприємства "Трускавецьтепло" Трускавецької міської ради. За наявною інформацією, загальна сума заборгованості підприємства-боржника перед кредиторами становить 6 496 946 грн.

Ухвала про відкриття провадження у справі про банкрутство КП "Трускавецьтепло" (м. Трускавець, вул. М. Коцюбинського, буд. 12) була винесена 14.07.2021 року – суддею даного госпсуду Лідією Чорній.

Згідно із судового рішення, справа була відкрита за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю "Львів-Експерт", перед яким боржник має заборгованість за послуги з бухгалтерського супроводження господарської діяльності в розмірі 138 900 грн.

Загальна ж сума заборгованості боржника перед кредиторами за зобов`язаннями, що передбачають виплату грошових коштів, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов`язкових платежів), з виплати заробітної плати становить 6 496 946 грн.

З ухвали також вбачається, що розпорядником майна Комунального підприємства "Трускавецьтепло" було призначено арбітражного керуючого Пурія Руслана Петровича, та що попереднє засідання у даній справі у госпсуді призначено на 01.09.2021 року.

За даними реєстрів, Комунальне підприємство "Трускавецьтепло" Трускавецької міської ради було зареєстровано 10.03.2011 року. Розмір його статутного капіталу складає 11 775 308,46 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ