Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кремлівський рейдер захоплює міські ринки у Львові – ЗМІ

Одіозний Валерій Гончаров, якого пов'язують із кумом Володимира Путіна Віктором Медведчуком, став на «захист» ринку «Привокзальний». Про це пише "Вголос" з посиланням на "Львівську газету".

"Як пише «Львівська газета», Валерій Гончаров відомий своєю прихильністю до проросійських ідей: «Свого часу, він заснував юридичну фірму «Бі-Ай-Ем-Захід», безпосередньо пов’язану із медведчуківською компанією «Бі-Ай-Ем». Брав участь у розвалі потужної львівської агрофірми «Провесінь». Колишній «СБУшник», якого вигнали із органів за антиукраїнську діяльність, тепер вирішив реваншуватися - представляючи самопроголошену адміністрацію ринку «Привокзальний».

«Захисник» ринкових підприємців, м'яко кажучи, має заплямовану репутацію. Публічно він «засвітився» у вівторок, 8 квітня, коли прийшов на «штурм» прокуратури Львівської області. І тоді представився як член ГО «Вільні профспілки». Організації, яка безпосередньо бере участь у рейдерських захопленнях львівських ринків. Зміна «орієнтації» для Валерія Гончарова – не дивина. СБУшник, комуніст – він працює на дестабілізацію ситуації в Україні. Зараз він очолив рейдерський рух у Львові», – пише газета.

Нагадаємо, що 26 лютого адміністрацію ринку «Привокзальний» захопили невідомі, представляючись «Автономним опором» та Асоціацією вільних профспілок Львівщини. Керує бунтівними підприємцями одіозна активістка Оксана Козлова та її колега із міста Сєвєродонецьк Лариса Брильова.

Їх, разом із «Автономним опором» пов’язують із головою Всеукраїнської профспілкової організації «Захист праці» – Олегом Верником. На рейдерів із «Привокзального» завели кілька кримінальних проваджень.

Детальніше про діяльність Валерія Гончарова можна дізнатися у статті в «Львівській газеті» за 10.04.2014 р", - зазначено у повідомленні.

vgolos.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ