Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гураля просять втрутитися у конфлікт на «Привокзальному ринку»

Депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук просить прокурора області Володимира Гураля втрутитись в конфлікт, який склався на ринку «Привокзальний». Про це пише "Вголос".

У своєму зверненні Валерій Веремчук вказує, що з 26 лютого на ринку «Привокзальний» фактично безпідставно господарює організована група – первинна профспілкова організація «Вільна профспілка «Ринок Привокзальний» Львівської обласної Асоціації вільних профспілок Всеукраїнського об’єднання солідарних трудівників, яка має реєстрацію двох юридичних осіб.

Водночас, посадових осіб ТзОВ «Привокзальний ринок», які несуть персональну відповідальність за організацію торгової діяльності, незаконно усунули з ринку.

«Зазначені юридичні особи не мають жодних прав (власності, оренди, постійного користування) на земельні ділянки та будь-яких прав на нерухоме майно і, відповідно, не наділені правом здійснювати господарську діяльність на території ринку», – заявив Веремчук.

Проте, за його словами, ці особи безпідставно користуються майном комунальної власності, земельною ділянкою, укладають договори з торгівцями. Таким чином, заробляють на послугах, які фактично не надають.

«Як стало відомо, задля отримання коштів, торговців «Ринку Привокзальний» вводять в оману, застосовують фізичну силу, погрожують фізичною розправою, завдають тілесних ушкоджень», – зазначив депутат.

Він повідомив, що за фактом захоплення земельних ділянок на території ринку, а також за фактами шахрайства, вимагання, крадіжки, перешкоджання законній господарській діяльності відкрито кримінальне провадження.

Відтак, Валерій Веремчук звернувся до прокурора Львівщини з проханням негайно вжити заходів задля відновлення правопорядку і забезпечити повне і об’єктивне проведення досудового розслідування у цій справі.

Нагадаємо, що 26 лютого адміністрацію ринку «Привокзальний» захопили невідомі, представляючись «Автономним опором» та Асоціацією вільних профспілок Львівщини. Керує бунтівними підприємцями одіозна активістка Оксана Козлова та її колега із міста Сєвєродонецьк Лариса Брильова.

Їх, разом із «Автономним опором» пов’язують із головою Всеукраїнської профспілкової організації «Захист праці» – Олегом Верником.

vgolos.com.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ