Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Куди спішить Синютка і як йому допомагає повністю підконтрольний ЄС пан Сліпецький

Вчора 2 листопада, пізно ввечері голова Львівської міської ТВК пан Сліпецький терміново скликав членів комісії для оголошення результатів виборів в міську раду Львова, чому так швидко, чому пізно ввечері, чому не належним чином запросивши усіх членів комісій, та не отримавши протоколи з усіх виборчих комісій!?

А відповідь дуже проста, партія "Слуга народу" у Львівській області взяла більше 11% голосів. В регіоні у якому всі вважали, її непрохідною. В регіоні, який Петро Порошенко вважає своїм головним електоральним тилом! А тут, ще з’явилась інформація, що "Слуга народу" проходить у Львівську міську раду і набирає більше 5%.

Для Олега Синютки, це провал, а головне, це провал для "Європейської солідарності" і особисто Петра Порошенка. Тому не очікуючи офіційних даних, без всіх членів комісії, під покровом ночі, робиться все, щоб зберегти рейтинг ЄС і Петра Порошенка. Також варто врахувати, що на носі другий тур виборів мера, де Олегу Синютці вкрай необхідно перемагати Андрія Садового, а тут такий провал!

Буде цікаво!

Політолог, Володимир Шамовець

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ