Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КУН не скаже, кого підтримуватиме кандидатом від НУ на міського голову Львова, хоча вже знає. Наказ центрального проводу партії

Конгрес Українських Націоналістів вже знає, кого підтримуватиме, як єдиного кандидата на міського голову Львова від „Нашої України”, однак до міжпартійної блокової конференції свого рішення нікому не скаже — повідомив «Гал-info» голова ЛОО КУН, депутат Львівської обласної ради Михайло Вовк. За його словами, учора ввечері, 1 лютого, відбувся провід ЛМО КУН, на якому члени Конгресу вирішили, за кого із кандидатів — Василя Куйбіду чи Андрія Садового — голосуватимуть. Щоправда, як зазначив Михайло Вовк, міська організація КУНу отримала вказівку з Києва від керівництва партії наразі свого рішення не розголошувати.
Як же повідомив «Гал-info» голова ЛМО Конгресу Микола Пшевлоцький, під час вчорашньої міської конференції КУНу були визначені лише засадничі підходи щодо вибору когось із кандидатів, проте єдиного прізвища члени партії не назвали.
«Можу сказати лише одне, що наша позиція буде узгоджена по вертикалі — від головного проводу до місцевого проводу, — зазначив Микола Пшевлоцький. — Кожному із двох кандидатів ми симпатизуємо по-своєму, отож, за кого голосуватимемо, думаю, остаточно визначимося тільки напередодні міжпартійної конференції».
 Міська конференція Блоку Ющенка „Наша Україна”, на якій визначатимуть висуванця від блоку на міського голову Львова, а також затвердять список кандидатів до Львівської міської ради від НУ, відбудеться 4 лютого 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ