Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Курпіль і Денькович висловили своє незадоволення з приводу нестворення демократичної коаліції у новообраному парламенті

Народні депутати-бютівці Степан Курпіль та Іван Денькович висловили своє незадовлення з приводу нестворення демократичної коаліції між БЮТ і НУ-НС під час першого засідання ВРУ 6-го скликання. Про це вони заявили сьогодні під час спільної прес-конференції у Львові.
За словами народних депутатів, вони знімають з себе вину за нестворення коаліції, перекладаючи її на блок НУ-НС і особисто на Президента України Віктора Ющенка.
Як розповів Степан Курпіль, йому залишається незрозумілим, чому 8 депутаів від НУ-НС не поставили свої підписи під угодою про коаліцію. За словами Курпіля, серед тих депутатів є Кріль та Петьовка, які мають безпосереднє відношення до Секретаріату Президента, зокрема до його чільника Віктора Балоги.
За словами бютівців, вони виконили всі зобов’язання перед НУ-НСом навіть змінили контраверсійні пункти коаліційної угоди.
Тепер бютівці сподіваються на реакцію Президента, оскільки, чи не від нього єдиного залежить створення демократичної коаліції. Відповідно і відповідальність за можливе нестворення коаліції БЮТ перекладає на Президента.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ