Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Курпіль теж хотів би отримати службову квартиру в Києві

„Зараз живу в готелі „Київ” у невеликій кімнаті. Самому тут умовно жити можна, але  із сім’єю - неможливо. А щодо будівництва депутатського містечка, то це занадто сильно сказано. Це просто популізм. Хіба потрібно будувати житло для усіх депутатів? Низка депутатів мають свої квартири. Тому я не вважаю ідею будівництва нового житлового комплексу для депутатів доцільною”, – наголосив народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль, коментуючи кореспонденту „Гал-info” ініціативу голови Верховної Ради Олександра Мороза побудови для нардепів депутатського містечка.  

Степан Курпіль вважає, що вийти з цієї ситуації можна шляхом надання депутатам на час каденції службової квартири, яку вони відповідно після закінчення каденції мають повернути.
Вчора голова Верховної Ради Олександр Мороз доручив підлеглим готувати проект створення депутатського містечка. При цьому він висловив переконання, що "краще, щоб це було ізольоване містечко, аби депутати могли між собою спілкуватися". Водночас він наполягає на тому, щоб народні обранці використовували зазначене житло виключно на час своєї каденції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ