Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Курсанти Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності взяли участь у навчаннях на Рівненській АЕС

На Рівненській АЕС за ініціативою керівництва Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності МНС України відбулися спільні навчання з ліквідації надзвичайної ситуації техногенного характеру. В навчаннях брали участь курсанти випускного курсу університету та бійці загону з охорони РАЕС. Про це повідомляє прес-служба МНСУ.
У сучасній правовій державі, зокрема, в Україні, питання забезпечення безпеки життєдіяльності покладено на різноманітні державні органи, серед яких вагому роль відведено Міністерству України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.
Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр зазначив: ”Беззаперечно, що навчання такого рівня дають можливість молодим фахівцям застосувати свої вміння на практиці. Основним завданням МНС є забезпечення життєво безпечного середовища існування людини в довкіллі, пом’якшення техногенного навантаження на довкілля і населення України. Задача навчального закладу – підготувати фахівця, здатного вирішувати триєдине завдання: ідентифікація небезпеки, захист від небезпеки та ліквідація наслідків цієї небезпеки.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ