Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кушнарьов висловлює позицію яструбів Партії регіонів – Тарас Стецьків

„Кушнарьов висловлює позицію яструбів Партії регіонів”, - так Тарас Стецьків прокоментував „Гал-іnfо” висловлювання Євгена Кушнарьова про те, що „не виключено, що після того, як Верховна Рада заслухає звіти міністра оборони Анатолія Гриценка та міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, вони можуть бути відправлені у відставку».

Радник Президента наголосив, що стосовно всіх міністрів від „Нашої України” застосовується зараз не що інше, як політична розправа: „Ми це побачили на прикладі Юрія Луценка, якого також уже неодноразово намагаються відправити у відставку. Таке враження, що він їм, як більмо на оці. Ми це будемо трактувати, як політичну розправу і удар по Президенту. Складається враження, що головною метою регіоналів було просто взяти владу у країні, а зараз вони ламають будь-які домовленості з Президентом”.
На запитання кореспондента „Гал-іnfо” про те, чи реагуватиме Віктор Ющенко на намагання депутатів звільнити міністра оборони та міністра закордонних справ, Тарас Стецьків наголосив: „Ясна річ, що Президент реагуватиме на такі дії. Як? Напевно так, як реагував на намагання Регіонів розправитись з Луценком”.
Нагадаємо, представник Партії регіонів Євген Кушнарьов цієї п’ятниці заявив про те, що не виключено, що після того, як Верховна Рада заслухає звіти міністра оборони Анатолія Гриценка та міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, вони можуть бути відправлені у відставку. "Їхні звіти не будуть простими, тому що коли окремі міністри фактично формують опозиційну п’яту колону в уряді і дозволяють собі коментувати уже ухвалені рішення, будь-які спроби прикрити їхню діяльність квотою Президента недоречні", - зазначив він.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ