Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Квартири, особняк під Львовом, три іномарки – бютівці порахували статки Деньковича

«Я вже чотири роки депутат, в комісії комунального майна, але жодного разу до мене ніхто не підходив, і я ні в кого грошей не брав». Про це заявив сьогодні, 22 березня під час прес-конференції депутат Львівської обласної ради від БЮТ Василь Семен.

 

Його підтримав і Остап Федоришин, який заявив, що ні він, ній його колеги, приміром Іван Стецькович, або ж Михайло Сендак теж ніколи нічого ні в кого не брали. «Там такі схеми розкриваються, так суми у вісім тисяч доларів, фантастичні просто», – додав Семен.

 

Такою була реакція депутатів на заяви Івана Деньковича в інтерв’ю газеті «Експрес» про хабарництво в облраді.

 

«Таке враження, що це не в нього, а в мене є три авто – джип, Лексус і тому подібне. Він має квартири у Львові і Києві. Таке враження, що це у мене маєток в Зимній Воді, а не у нього. А він каже на бідного журналіста, що він корупціонер», – обурюється Василь Семен.

 

Депутат, в. о. голови фракції БЮТ Іван Стецькович також додав, що депутати не раз намагалися з’ясувати у Івана Деньковича, яким коштом той проводив бенкети в ресторані для голів партійних організацій, витрати на які були не співмірні із зарплатою народного депутата, однак, відповіді так і не отримали.

 

Нагадаємо, 11 березня у четверговому номері газети «Експрес» з’явилося інтерв’ю з головою ЛОО партії «Батьківщина» Іваном Деньковичем, який заявив, що в облраді створена мафія, яка на корупційній основі контролює прийняття рішень. Зокрема назвав прізвища депутатів Я. Дубневича, П. Клодія, М. Коваля.

 

Нагадаємо також, що 20 березня, відбулося засідання бюро Львівської обласної організації партії «Батьківщина», під час якого було розглянуто питання про ситуацію у фракції БЮТ у Львівській обласній раді.

 

Як стало відомо Гал-інфо з джерел, бюро ухвалило рішення вивести зі складу бюро ЛОО партії «Батьківщина» редактора газети «Наша Батьківщина» Василя Семена та голову Яворівської районної організації партії Івана Стецьковича.

 

На цьому ж засіданні було ухвалено рішення про виключення з партії Івана Стецьковича, Василя Семена, заступника голови Львівської облради Романа Ілика та депутата облради Ігоря Сенишина.

 

Також бюро ухвалили рішення виключити зі складу фракції в обласній раді крім перерахованих вище осіб депутатів Ярослава Дубневича та Михайла Сендака.

 

Крім цього, бюро скасувало усі рішення, які були напередодні ухвалені фракцією, зокрема про обрання головою фракції Івана Стецьковича. Було розглянуто заяву Людмили Козак про її відхід з посади голови фракції і ухвалено рішення провести на наступному тижні розширене засідання бюро з питання обрання нового голови.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ