Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Kyiv Boryspil Express перевіз мільйон пасажирів

Cьогодні, 27 грудня 2019 року, перший заступник Міністра інфраструктури Дмитро Абрамович разом із головою правління Укрзалізниці Євгеном Кравцовим привітали мільйонного пасажира Kyiv Boryspil Express та відправили у рейс новий дизель-поїзд на маршруті.
Kyiv Boryspil Express перевіз 1 мільйон пасажирів

Дмитро Абрамович зазначив, що маршрут Kyiv Boryspil Express користується великим попитом серед пасажирів і саме тому було вирішено додати на маршрут новий дизель-поїзд, в якому збільшена кількість вагонів і посадкових місць.

ʺЗа рік роботи Kyiv Boryspil Express перевіз 1 мільйон пасажирів. Ми бачимо, що маршрут користується популярністю, і ми маємо на меті розвивати його і далі. Новий поїзд складається із трьох вагонів і вміщає максимально 470 пасажирів з урахуванням стоячих місць. Окрім того, для перевезення людей з інвалідністю на візках облаштований безбар’єрний простір: встановлений висувний пандус, передбачені місця для візків та просторий санітарний модульʺ, - зазначив перший заступник Міністра.

Дмитро Абрамович також повідомив, що дизель-поїзд пройшов всі випробування на ділянці Київ-Тернопіль-Кременчук і коштує близько 177 млн грн. Цей рухомий склад має більш сучасну конструкцію та враховує потреби людей з інвалідністю: ʺПоїзд збудований за новим проектом, щоб бути сучасним і комфортним, конструкційно у ньому багато нових вузлів та систем, зокрема задля підвищення безпеки та надійності експлуатації. І головне – він виготовлений в Україніʺ, - підсумував перший заступник.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у "Борисполі" привітали 15-мільйонного пасажира.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ