Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кириленко може стати Безсмертним у парламенті

Ймовірною кандидатурою на посаду голови фракції „Наша Україна” у Верховній Раді народний депутат Ліля Григорович називає В’ячеслава Кириленка. Про це народний депутат повідомила у коментарі „Гал-info”.
„Сьогодні у „Нашій Україні” є висококласні фахові політики нового покоління, і я вважаю, що їх молодий вік – це велика перевага. Я не можу говорити від імені усієї фракції, але, на мою думку, найкращою кандидатурою на посаду голови фракції „Нашої України” є В’ячеслав Кириленко з чудовою політичною біографією. Він показав себе на посаді віце-прем’єра України з гуманітарних питань у Кабінеті Міністрів на чолі із Юрієм Єхануровим. Він безумовно найкращий віце-прем’єр з Дня незалежності України і є достойним очолити фракцію”, – сказала Лілія Григорович.
За словами народного депутата, є й багато інших достойних кандидатур, які будуть обговорені під час засідання фракції „Нашої України”.
„А Роман Безсмертний – це людина із добрими організаційними здібностями, яка зробить багато для ефективної роботи виконкому партії”, – додала Григорович.
Нагадаємо, народний депутат України, голова Центрального виконкому Роман Безсмертний сьогодні на робочому засіданні центрального виконкому партії “Наша Україна” склав повноваження лідера фракції “Нашої України” і голови Ради однойменного блоку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ