Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лариса Федорів має намір завтра на засіданні ради партії написати заяву на вихід з УНП

Депутат ЛОР, член УНП Лариса Федорів має намір завтра, 29 квітня, на засіданні ради партії написати заяву на вихід з УНП – повідомила «Гал-info» Лариса Федорів. Причиною такого рішення депутата, за її словами, став авторитаризм всередині УНП стосовно обрання голови ЛОР. Так, всі, окрім Лариси Федорів, члени партії не брали участь у голосуванні за голосу ЛОР. Як пояснив голова фракції УНП Олекса Гудима, процедура голосування, яка відбувається поза кабінкою для таємного голосування за якоюсь шторкою, – це цілковитий абсурд і УНП не братиме участі у цьому фарсі.
Напередодні ж, як пояснив «Гал-infо» Олекса Гудима, у фракції було єдине рішення щодо голосування, однак озвучувати його депутат відмовився, зазначивши лише що переговори про підтримку з УНП вели всі кандидати на голову ЛОР, однак нічого конкретного партія жодному з кандидатів не обіцяла.
Як пояснила ж Лариса Федорів, вона голосувала за кандидата на голову ЛОР від НУ Мирослава Сеника: «Я є довіреною особою Віктора Ющенка і вважаю, що це було б абсолютно непорядно відмовитись від голосування», – пояснила Лариса Федорів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ