Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Лідером «Правого сектору» на Львівщині призначили Артема Луцака

Лідером «Правого сектору» у Львівській області призначено Артема Луцака, а керівником силового блоку «Правого сектору» став Олег Пелехатий. Про це йдеться у інформаційному повідомленні Центрального Штабу «Правого сектору».

Нагадаємо, що координатором структур «Правого сектору» на Західній Україні став Олександр Музичко. Раніше його призначили керівником силового блоку «Правого сектору» на Рівненщині.

Також лідером «Правого сектору» у Вінницькій області призначено Сергія Чумака.

Лідером «Правого сектору» в Сумській області призначено Миколу Сурженко.

Лідером «Правого сектору» в Черкаській області призначено Андрія Череваня, керівником силового блоку на Черкащині — Леоніда Зелененко.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, Центральний Штаб «Правого сектору» назвав командирів у окремих регіонах.

Лідером «Правого сектору» на Рівненщині призначено Романа Коваля, керівником силового блоку «Правого сектору» на Рівненщині — Олександра Музичка.

Лідером «Правого сектору» на Тернопільщині призначено Василя Лабайчука, керівником силового блоку «Правого сектору» на Тернопільщині — Олександра Варакуту.

Лідером «Правого сектору» на Івано-Франківщині призначено Василя Абраміва.

Лідером «Правого сектору» на Закарпатті призначено Олаксандра Сачка, керівником силового блоку «Правого сектору» на Закарпатті — Василя Поприка.

Лідером «Правого сектору» в Січеславській області (Дніпропетровська)призначено Андрія Денисенка, керівником силового блоку Правого Сектору на Січеславщині — Віктора Орла.

Лідером «Правого сектору» в Чернівецькій області призначено Володимира Рясова. Зазначена особа уповноважена діяти у Чернівецькій області від імені «Правого сектору».

Лідером «Правого сектору» в Київській області призначено Ігора Мазура (Тополю).

Зазначені особи уповноважені діяти в області від імені "Правого сектору", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ