Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Лігу Чемпіонів охоронятимуть поліцейські з Іспанії і Британії

В Київ для охорони порядку під час фіналу Ліги чемпіонів прибудуть поліцейські з Іспанії і Великобританії. Про це повідомив директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, - 112 Україна.

"Ми очікуємо прибуття поліцейських з Іспанії і Великобританії. Завтра має відбутися ця зустріч", – зазначив Шевченко.

Він додав, що в цілому українська правоохоронна система готова до проведення фіналу Ліги чемпіонів.

"Всі компоненти правоохоронної системи, Нацполіція, Нацгвардія, працівники системи ДержНС, рятувальники та прикордонники. Загалом це понад 12 тис. працівників: 6 тис. поліцейських, 4 тис. нацгвардійців, 2 тис. рятувальників, тисяча прикордонників. Відпрацьовано всі можливі потенційні сценарії загроз від терористичних до масових заворушень", – додав Шевченко.

Зазначимо, що фінальний матч Ліги чемпіонів 2017/18 відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський". Очікується, що під час фіналу Ліги чемпіонів у столицю прибудуть близько 50 тисяч гостей. Зазначалося, що підрозділи МВС переведені в надзвичайний режим роботи до завершення Ліги чемпіонів УЄФА.

Раніше стало відомо, що у водіїв автомобілів, які живуть в будинках, розташованих біля НСК "Олімпійський", будуть перевіряти паспорти і прописку. Такі заходи застосовуються для недопущення терактів під час проведення фінальних матчів фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

112 Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ