Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Літня Школа мирянського лідерства у Новояворівську цьогоріч налічувала 22 учасників

Нещодавно у Новояворівську відбулася літня Школа мирянського лідерства, яка тривала з 1 по 15 липня 2006 року – повідомляє сайт УГКЦ.

Цього року учасниками школи було 22 ініціативних людей, які є представниками різних, християнських молодіжних організацій і рухів (УМХ, „Ангели Христа”, „Діти Св. Вінкентія”, „Знамення”, „Покров Пресвятої Богородиці”, „Іскра Любові”, „Діти Світла”), міст Західної України, а саме: Львова, Тернополя, Самбора, Стрия, Сколе, Коломиї, Бродів та інших.
Відкриття Школи розпочалося з Архієрейської Літургії, яку очолив Владика Ігор (Возьняк) архієпископ Львівський. Він благословив учасників на місію активізовувати та поглиблювати свідомість мирян Церкви. Також, відбулася проща для спільної молитви під проводом о. Івана Колтуна у церкві Успіня Пресвятої Богородиці на Страдницькій горі та на могилах блаженних мучеників о. Миколи Конрада та дяка Володимира Прийми, який є покровителем ЦМЛ. В урочистому відкритті Школи взяли участь та звернулись до учасників зі словом привітання та діленням досвідом Леся Крип'якевич та Секретар Патріаршого Собору -2007 з питань молоді о. Ростислав Пендюк.
Школа розпочала свою історію у 2003 році і за цей період налічує 75 випускників з усієї України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ