Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП «Лев» відновлює свою роботу після проведеного карантину

1/2
ЛКП «Лев» завершує цьогорічний карантин уже сьогодні (15 січня) та повноцінно відновлює роботу із гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин та надання всієї необхідної ветеринарної допомоги нашим чотирилапим пацієнтам.

За час нашого локдауну, команда ретельно продезінфікувала усі приміщення, територію, вольєри, будки, інвентар та провела поточні ремонтні роботи.

Віримо, що наші зусилля будуть корисними для пацієнтів — зроблять роботу персоналу та перебування власників тварин у Першій комунальній ветеринарній клініці більш комфортними.

Також, з 1 січня робота підприємства розповсюджується на територію всієї Львівської ОТГ (повний перелік населених пунктів за посиланням http://bit.ly/3qmNb3u), саме тому ми відкориговуємо графік вилову безпритульних собак. Зокрема:

бригада ловців буде здійснювати виїзди в населені пункти ОТГ щосереди та щосуботи, в інші дні тижня — в райони міста Львова. Поза чергою виїзд здійснюється на ургентні випадки, а також, якщо безпритульна собака вагітна або тічкуюча, за умовою.

Собаки виловлені у районах міста Львова перебувають на підприємстві 21 день, в населених пунктах ОТГ — 14 днів (щоб першочергового стерилізувати більшу кількість тварин, відповідно запобігати їх розмноженню). 

Графік вилову подаємо нижче та наголошуємо, що наразі ми налаштовуємо роботу у новому форматі, тому графік може коригуватись. 

Виїзд бригади здійснюється виключно за телефонним запитом на номер 068 535 45 45.

ЛКП «Лев» працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 на вул. Промисловій, 56 у м. Львові. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ