Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛКП "Лев" з 1 січня закриють на карантин

З 01 січня 2024 року на підприємстві ЛКП «Лев» буде введено обов’язковий карантин терміном 14 календарних днів.

Для чого необхідно карантин?

Оскільки, на підприємстві відбувається постійний потік безпритульних тварин, які потенційно можуть бути заражені небезпечними захворюваннями та з метою запобігання розповсюдження інфекції усі приміщення, транспортні засоби, клітки, робочий інвентар мають бути продезінфіковані!

Як зазначили в ЛКП "Лев", на підприємстві на даний час перебуває близько 50 собак. Однак вони працюють за принципом, що тварина знаходиться в ЛКП 21 день, протягом того часу тварини прилаштовуються у родини, якщо цього зробити не вдалося, тваринка має бути відпущена на місце вилову, незалежно від пори року. 

Нагадуємо, ЛКП «Лев» є ветеринарно-стерелізаційний центр, а не притулок.

"Але наголошуємо, що у підприємства у пріоритеті дотримання норм чистоти, а також гуманного ставлення до тварин, отже ми не відпустимо жодного хворого підопічного без влаштування його у сім’ю або ж передання на перетримку!", - додали в ЛКП "Лев".

Важливо! З 7.12.23 року підприємством будуть прийматися лише тварини згідно з зверненнями по укусах, бо така тварина має перебувати на карантині до 10 днів для виключення сказу.

Таким чином, підприємство буде працювати у штатному режимі з 15.01.24 року!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ