Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР погодила розвиток мережі електрозарядних станцій у Львові

Як повідомив Гал-інфо депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, у Львові затвердили положення про встановлення зарядних станцій для електротранспорту на території Львівської МТГ.

Сьогодні, на засіданні ЛМР, з метою впровадження енергоефективних та екологічно безпечних технологій, та популяризації використання електротранспорту у місті Львові, а також розвитку мережі станцій зарядки електромобілів і створення відповідної інфраструктури, було ухвалене "Положення про встановлення зарядних станцій для електротранспорту на території Львівської міської територіальної громади".

"Я б ще багато питань доопрацьовував, але в даному положенні прописані першочергові речі, які можна вже робити.

У мене є зауваження, що основні роботи, з розвитку такої електромережі, мали б лягати на Львівсвітло після відповідних звернень в ЦНАПи. Щоб до прикладу ОСББ, які захочуть мати зарядні станції біля своїх будинків мали б спрощену процедуру їх встановлення. Але попередньо ми погодили цю ухвалу і надалі будемо пробувати її удосконалювати", - повідомив в коментарі Гал-інфо депутат Львівської міської ради, керівник транспортної комісії Ігор Зінкевич.

Дану ухвалу ініціював голова фракції "Варта" у ЛМР Юрій Мартинюк.

Також, нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, сьогодні депутати Львівської міської ради заборонили діяльність російської церкви (УПЦ, УПЦ МП, РПЦ в Україні, УПЦвУ) на території Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ