Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОДА подарувала семи районам легкові автомобілі для підвищення оперативності племінно-селекційної роботи у тваринництві

Під час відкриття сьогоднішнього всеукраїнського конкурсу операторів відтворення сільськогосподарських тварин за участю заступника міністра аграрної політики Петра Вербицького заступник голови ЛОДА Іван Стефанишин вручив ключі від семи легкових автомобілів марки „Таврія” представникам сільськогосподарської галузі семи районів Львівщини. За обласні державні кошти для підвищення оперативності племінно-селекційної роботи легкові автомобілі отримали представники галузі тваринництва Жовківського, Пустомитівського, Перемишлянського, Буського, Кам’янка-Бузького, Миколаївського та Городоцького районів.
 За словами заступника голови ЛОДА Івана Стефанишина, тваринництво для Львівщини є стратегічною галуззю і потребує вирішення на державному рівні. Для прикладу Іван Стефанишин назвав науково-виробничий центр „Західплемресурси”, який, за його словами, на два кроки випередив середньостатистичні показники племінно-селекційної роботи в Україні.
 Саме на базі науково-виробничого центру „Західплемресурси” сьогодні відбувається всеукраїнський конкурс операторів відтворення сільськогосподарських тварин, в якому беруть участь 25 переможців регіональних конкурсів по відтворенню великої рогатої худоби, 22 регіональних переможці конкурсу по відтворенню у свинарстві та 9 переможців регіональних конкурсів по відтворенню у вівчарстві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ