Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛОДА розпочне перевірку молокопереробних підприємств, як тільки буде оприлюднено постанову про затвердження рівня мінімальних закупівельних цін на молоко

Львівська ОДА розпочне перевірку молокопереробних підприємств, як тільки буде оприлюднена постанова про затвердження рівня мінімальних закупівельних цін на молоко і молочну сировину на 2006 рік. Про це «Гал-info» повідомив  заступник голови з питань агропромислового комплексу ЛОДА Іван Стефанишин.

За його словами, молокопереробні підприємства в цьому році не зможуть заготовляти молоко та молочну сировину нижче від затверджених мінімальних закупівельних цін. «Якщо постанова буде оприлюднена, ми розпочнемо діяти», - сказав Іван Стефанишин.
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України затвердив рівень мінімальних закупівельних цін на молоко і молочну сировину на 2006 рік.
Відповідно до документа,  мінімальну ціну за 1 т молока вищого сорту встановлено на рівні 1250 грн, молока 1-го сорту - 1200 грн, 2-го сорту - 1000 грн, вершки з 10%-м вмістом жиру - 4080 грн.
Запровадженні мінімальних закупівельних цін на молоко ініціювало Міністерство агрополітики.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ