Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО «Пора» закликає «Не ТАК» не страшити її судом

«Пора» не вибачатиметься перед опозиційним блоком «Не ТАК!», який звинувачує партію в організації провокацій проти опозицій і погрожує подати на «Пору» до суду — йдеться у заяві ЛМО ГП „Пора”.
«Для нас є абсурдом вибачатись за нові провокації перед особами, які ще не відповіли за свої старі злочини. Ми сказали правду і залякування судовою тяганиною виглядає банальним фарсом», — йдеться у заяві.
Львівські пористи, як вони зазначають, справді шкодують, що «попередні злочини есдеків досі залишаються непокараними через хитрі способи заплутування розслідувань та затягування судових справ». ЛОО ГП «Пора» заявляє, що «зробить усе для того, щоб кримінальні  розслідування міліції і прокуратури по факту теперішніх провокацій, врешті, змусили СДПУ (о) відповісти перед законом».
«Ми переконані, що до нинішнього бруду причетні ті самі люди, які займались чорними технологіями на минулих виборах. Теперішнє відхрещування СДПУ(о) від колишніх побратимів може тільки насмішити, адже ні для кого не є таємницею, що діяльність Сала, Козака, Шурми та Медведчуків є тісно пов’язаною. І немає різниці як називається підприємство „Народна опозиція”, „Блок ім. Януковича” або „Не так!”, – призначення у них одне. Нам зовсім не хочеться марнувати час на лайки із особами, які давно показали методи своєї діяльності. Нехай кримінальні справи будуть роботою карних органів. І поки СДПУ(о) не понесло відповідальність за свою колишню діяльність, спілкування з есдеками є компетенцією тільки правоохоронних органів», — йдеться в заяві Львівської обласної організації Громадянської партії «Пора». 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ