Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО УРП-«Собор» зробила останнє попередження БЮТ

Львівська обласна організація УРП-«Собор» дає Блоку Юлії Тимошенко час до 15 січня 2006 року, щоб переглянути принципи підходу до формування місцевих виборчих списків БЮТ, — заявив сьогодні, 12 січня, під час прес-конференції голова ЛОО УРП-«Собор» Ростислав Новоженець.
Львівська обласна організація УРП-«Собор» дає Блоку Юлії Тимошенко час до 15 січня 2006 року, щоб переглянути принципи підходу до формування місцевих виборчих списків БЮТ, — заявив сьогодні, 12 січня, під час прес-конференції голова ЛОО УРП-«Собор» Ростислав Новоженець. Якщо ж вимоги «Собору» не виконають, то обласна організація партії, за його словами, після Львівської обласної міжпартійної конференції БЮТ, яка відбудеться 15 січня, від’єднається від блоку і піде на вибори самостійно.
 «Я вже тричі був змушений їздити до Києва, щоб затверджувати місцеві списки — це просто абсурд. За якими критеріями оцінюють кандидатів, що центральне керівництво блоку може знати про кандидата, скажімо, з Яворівського району Львівщини, щоб визначати, чи достойний він увійти у списки чи ні?, — говорить Ростислав Новоженець. — Проте ми сподіваємося, що керівництво блоку все-таки змінить свою позицію стосовно політичних партнерів і правильно зрозуміє наш сигнал. Якщо ж ні, то ми від’єднаємося від блоку». На думку голови УРП-«Собор», від виходу «Собору» з БЮТ на рівні Львівської області перш за втратить обласна організація ВО «Батьківщини».
«Якщо ми вийдемо з блоку позиції БЮТ на Львівщині значно ослабнуть. УРП-«Собор» натомість, думаю, зможе гідно виступити на виборах і самостійно», — говорить Ростислав Новоженець.
Щоправда, за його словами, цілком можливо, що на рівні районів УРП-«Собор» все-таки блокуватиметься з якимись політичними силами — тими, співпраця з якими дозволить «Собору» отримати якомога більше депутатських мандатів різних рівнів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ