Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОО ВО «Батьківщина» підтримала кандидата від БЮТу на посаду міського голови Трускавця Лева Грицака

Під час вчорашнього фракційного засідання блоку Юлії Тимошенко ЛОР представники ВО «Батьківщина» прийняли заяву ЛОО ВО «Батьківщина» спільно з Трускавецькою МО «Батьківщина» заяву на підтримку кандидата на посаду міського голови Трускавця Лева Грицака. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив керівник фракції БЮТ у ЛОР Іван Денькович.

 «ЛОО ВО «Батьківщини» висловлює своє обрання деструктивними діями сторони, що програла вибори міського голови у Трускавці (йдеться про Ігоря Пілька, представника блоку «Наша Україна»). Ми вимагаємо оприлюднення результатів виборів і визнання їх такими, що відбулися. Закликаємо всі політичні сили міста до плідної співпраці в ім’я майбутнього розвитку міста-курорту».
 Нагадаємо, що зараз справа щодо визнання недійсними виборів міського голови Трускавця знаходиться на розгляді у Львівському обласному апеляційному суді, а ЛОО ВО «Батьківщина» на підтримку Лева Грицака організувала акції громадської непокори біля ЛОДА та апеляційного суду Львівської області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ