Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Льовочкін всіх зрадив і всіх здав, – Чорновіл

Народний депутат України Тарас Чорновіл вважає, що навмисно Сергій Льовочкін зраджувати Віктора Януковича не буде, "скоріше за все, буде присутнє бажання нажитися" на Януковичу. Таку думку політик висловив, коментуючи заяву народного депутата України від ПР Нестора Шуфрича про те, що глава Адміністрації Президента С.Льовочкін може зрадити В.Януковича.

"Льовочкін буде користуватися тим, що Віктор Янукович після перших бурхливих місяців активності захоче залягти знову у своє Межигір'я, втратить будь-який інтерес до цієї країни і віддасть всі справи на відкуп Льовочкіну. А тут турбуватися є чому, тому що в цього чоловіка настільки брудні бізнес-контакти, що шкоди він може завдати не лише іміджу Януковича, але й абсолютно всій державі", - наголосив політик. 

За словами нардепа, заяви Н.Шуфрича стосовно можливої зради Льовочкіна пов'язані, скоріш за все, особистою ненавистю політика.  

"Там є абсолютна персональна ненависть, хоча Льовочкіна ненавидять абсолютно всі, просто вголос це сказати можуть одиниці. Дійсно, ні для кого не секрет, що Льовочкін всіх зрадив і всіх здав, працюючи абсолютно на протилежну сторону, потім переховувався в Блоці Литвина, а фактично врятувався тим, що здавав своїх близьких", - додав нардеп. 

На запитання, чи спричинить відповідне ставлення членів Партії регіонів до С.Льовочкіна певні внутрішні конфлікти, політик відповів: "Зараз всі члени фракції, окрім Фірташівського крила, опиняться жорстко відстороненими від Януковича, не матимуть жодного доступу до нього, плюс напевне Льовочкін старатиметься зробити все для того, щоб своїм уявним ворогам помститися".

На думку політика, він буде старатися "натравити" В.Януковича і на Р.Ахметова, і на Б.Колеснікова, і "на старих донецьких".

"Ця гризня буде ним провокуватися достатньо жорстко і дійсно викличе певне напруження в середині партії", - резюмував Т.Чорновіл, передає ІМК.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ