Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луганську підтримали Кадирова

У Луганську пройшла акція на підтримку глави Чеченської Республіки Російської Федерації Рамзана Кадирова. Провели її активісти пропутінського мотоклубу «Нічні вовки», пише сайт агенства «Исток». Причому огранізатори акції в Луганську називали Путіна своїм Президентом, а Рамзана Кадирова героєм Росії.

Нагадаємо, раніше Рамзан Кадиров заявив, що позасистемна опозиція намагається розхитати ситуацію в Росії і заявив, що опозиціонерів потрібно сховати в психіатричні лікарні. На це відреагували правозахисники, а Красноярський депутат Костянтин Сенченко назвав Кадирова «ганьбою Росії», але через деякий час приніс вибачення голові Чечні після того, як з ним провели бесіду якісь «шановні люди». Конгрес інтелігенції закликав відправити Кадирова у відставку. Рада при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини також заявила, що попросить Володимира Путіна відправити Кадирова у відставку.

Крім цього, громадські діячі та депутати підготували звернення в Генпрокуратуру з проханням перевірити висловлювання Кадирова про опозицію на екстремізм. У відповідь по всій Росії пройшли мітинги організовані в підтримку Кадирова.

У ЗМІ неодноразово заявляли, що на боці донецьких бойовиків разом з російськими військовими воюють і чеченці, зокрема, про це йшлося у доповіді Нємцова. В інтерв’ю кореспонденту «Громадського радіо» боєць 128-ї бригади розповів, що на його очах кадировці закатували 37 його побратимів. 

Громадське радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ