Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львів готується до нового сміттєвого колапсу

З 1 липня повноваження на вивезення сміття знову повернуться до Львівської міської ради. Та чи не повториться сміттєвий колапс, чи уклала мерія угоди з полігонами та перевізниками – відповіді на ці питання мер Андрій Садовий під час сесії міськради уникнув. Про це інформує кореспондент ІА ZIK.

На пряме запитання депутата Валерія Веремчука, чи переведене спілкування з полігонами та перевізниками у юридичну площину, Андрій Садовий вкотре повторив свою теорію, що трагедія на Грибовицькому сміттєзвалищі була спричинена навмисним підпалом, аби дестабілізувати Львів. За його словами, місто було заблоковано штучно, і за це, як і за смерті пожежників, досі ніхто не відповів. Далі Андрій Садовий перейшов до теми виділення квартир чиновникам мерії, хоч про це у запитанні не йшлося.

На уточнююче запитання, чи уклав Львів договори з конкретними полігонами та перевізниками, аби уникнути сміттєвого колапсу з 1 липня, Садовий відповів, що має схожі переживання.

«Я маю такі самі переживання як і ви. Але сьогодні все дуже явно: якщо будуть якість проблеми, ми будемо бачити, хто їх створює», – сказав Садовий.

Нагадаємо, меморандум щодо вивезення сміття зі Львова, відповідно до якого ці повноваження виконує ЛОДА, діятиме до 30 червня 2019 року. Далі ці повноваження знову повернуться до Львівської міськради.

ІА ZIK

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ