Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів хоче виділити молодіжним ГО 1,2 млн грн

Управління молоді та спорту ЛМР у 2017 р. планує здійснити фінансову підтримку 17 молодіжних та дитячих громадських організацій на суму 1 243 200 грн. Затверджено календарні плани заходів з питань молодіжної політики, де заплановано 93 заходи. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Щороку ми підтримуємо молодіжні громадські організації. Цього року подалося 17 організацій і, відповідно, на їхні заходи фінансову підтримку виділяємо 600 тис грн. Є календарний план заходів і це є 93 заходи на рік, які будуть проводити молодіжні громадські організації. В нас ще є окремо написана програма ПЛАСТу. Тому додатково до 600 тис. грн. ми маємо 450 тис. грн. на програму розвитку ПЛАСТу»,- зазначила Ліна Полихата, в. о. начальника управління молоді та спорту.

Також управління має Програму розвитку пластового руху, де передбачено близько 2 млн. грн., зокрема, на традиційні заходи організації, придбання туристично-спортивного інвентарю та ремонт пластових домівок.

«Управління має план розвивати молодіжний напрямок в трошки іншому форматі. Ми зараз працюємо над програмою підтримки молодіжних ініціатив, яка полягатиме в трьох блоках. Це є електронна платформа М-talk, ми розпочали цю платформу минулого року і заходами управління буде реалізація цієї платформи, тематичні зустрічі з молоддю. На цей рік прогнозується 6 таких зустрічей»,- розповіла Ліна Полихата.

Новим  у молодіжній сфері буде розробка Програми підтримки молодіжних ініціатив, яка спрямована на проведення молодіжної платформи М-talk та фінансову підтримку молодіжних тематичних ідей, актуальних для громади міста.

«Ми також маємо ціль провести молодіжний форум. Цей форум буде націлений не тільки для того, щоб зібрати молодіжні громадські організації. Але і для того, щоб витягнути молодіжні спільноти, які би працювали для громади міста.

Також є потреба та сміливі плани у створенні міського Молодіжного центру- М-Hubу, креативного молодіжного простору для реалізації соціальних проектів молоді міста. Є напрацювання у виділенні приміщення на вул. Карманських, 19 під УДЮМК Сихівського району, де буде зроблено ремонт у 2017-2018 р. і розроблено дві зони – під молодіжний простір та дитячу зону. Цікавим є те, що цей проект буде міжнародним, і очікують значну фінансову підтримку відділу оборонного співробітництва Посольства США в Україні»,- додала Ліна Полихата.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ