Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів представлять на Міжнародній туристичній виставці “ITB-2008” у Берліні

З 5-го до 9 березня 2008 року в м. Берлін (Німеччина) відбудеться Міжнародна туристична виставка “ITB-2008”. Цього року на загальнонаціональному українському стенді буде представлена експозиція Львівської міської ради площею 12 кв. м. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.
Представляти місто на виставці будуть начальник управління культури і туризму ЛМР Андрій Сидор, начальник відділу маркетингу і культурних індустрій Богдан Шумилович, провідний спеціаліст відділу маркетингу і культурних індустрій Оксана Миськович та депутат ЛМР, член комісії культури, дозвілля, промоцій, засобів масової інформації Роксолана Лемик.
Міжнародна туристична біржа (ITB) є головним центром контактів світового туризму. З 1994 року Україна є окремим учасником цього форуму. З 2003 року Україна була представлена окремим загальнонаціональним стендом. Щороку збільшується площа загальнонаціонального стенду та кількість експонентів з України.
Місто Львів вперше було представлено на туристичній виставці у 2007 році. Всього у виставці ІТВ взяло участь близько 10 тисяч експонентів-учасників із 180 країн світу - Європи, Азії, Південної і Північної Америки, Африки, Австралії, які розміщались в 26 павільйонах виставкового комплексу. Експозиції оглянули 140 тисяч відвідувачів, з них 80 тисяч фахівців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ