Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів святкує річницю титулу «Місто літератури ЮНЕСКО»

У вівторок, 6 грудня, о 12:00 год. у малій сесійній залі Львівської міської ради (каб.230) відбудеться прес-конференція, присвячена здобуткам Міста літератури за рік та планам на майбутнє. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

1 грудня 2016 року Львів святкував першу річницю здобуття титулу - Місто літератури ЮНЕСКО. Це перше місто в Україні, що увійшло до Мережі креативних міст світу та долучилося до кластеру “Література”, який сьогодні налічує 22 міста з усього світу.

З цієї нагоди запрошують львів’ян та гостей міста відзначити першу річницю  Львова як Міста літератури та учасника Мережі креативних міст ЮНЕСКО на літературному фестивалі «Місто, що надихає». Фестиваль відбудеться  упродовж 9-10 грудня 2016 року в Міському палаці культури ім. Г. Хоткевича.

В межах фестивалю на гостей чекатимуть літературні зустрічі, театральні дійства, насичена дитяча програма, дискусійні та освітні майданчики. Вхід на всі заходи фестивалю вільний (участь у тренінгах майданчику “Територія креативного мислення” вимагає попередньої реєстрації).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ