Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів вдруге долучиться до Global Game Jam

31 січня стартує найбільша у світі подія зі створення комп’ютерних ігор Global Game Jam, що була заснована у Сан-Франциско в 2008 році й охоплює понад 100 країн світу і десятки тисяч учасників. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Україна є учасником хакатону вже 5 років поспіль, а минулого року вперше долучився і Львів. Уже 12 років в кожну останню п’ятницю січня GameDev професіонали та ентузіасти збираються разом, щоб впродовж 48 годин працювати над розробкою власних комп’ютерних ігор. У Львові розробники зберуться в навчальному закладі "Школа дружня до Дитини" за адресою: вул. О. Довженка, 12. Для участі в Global Game Jam 3D необхідно зареєструватися.

"Global Game Jam 3D — найкращий спосіб заявити про себе для тих, хто має чимало ідей для ігор, мріє зробити успішний проект, але ще не має команди однодумців. Саме під час хакатону можна приєднатися до вже існуючої команди або створити власну. Це нагода і для професіоналів, і для новачків, створити щось цікаве", — розповіла директорка "Школа Дружня до Дитини" Маргарита Калюжна.

Триватиме хакатон з 31 січня до 2 лютого.

Реєстрація тут за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ