Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівелектротранс та АТП-1 закупили маски в чоловіка чиновниці ЛОР

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" закупило 12 тисяч півмасок фільтрувальних за 900 тисяч гривень в ПП "Терлбудпроект". Інформація про закупівлю опублікована в системі Prozorro.
Ілюстративне зображення.

В умовах закупівлі зазначено, що мова йде про 12 тисяч півмасок фільтрувальних і загальною вартість 900 тисяч гривень, тобто 75 грн за штуку.

Однак в підписаному договорі про закупівлю, який директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Свищо підписав вчора 19 березня, не зазначено ні кількість ні вартість продукції яка буде постачатись. 3aгальна сума договору становить 900 тисяч гривень. Кількість і ціна кожної одиниці товару та загальна ціна партії товару буде зазначатись в рахунках та податкових накладних. Термін дії договору до 31 грудня 2020 року.

Варто додати, що керівником ПП "Терлбудпроект" є Мартиросян Роберт Едуардович, який є чоловіком завідувачки сектору з питань надання матеріальних допомог Львівської обласної ради  Мартиросян Ірини Зінонівни.

Крім ПП "Терлбудпроект" Мартиросян Роберт Едуардович є керівником ПП "Фарм - Сервіс", яке за даними Prozorro, напередодні продало 2000 півмасок фільтрувальних "БУК-З" FFP3 загальною вартістю 148 008 грн на Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1.

Варто зазначити, що аналогічні респіратори, в грудні 2019 року на Prozorro купували по 8,5 грн/штука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ