Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівобленерго скасує загальнобудинковий облік електроенергії та проведе реконструкцію внутрішньобудинкових електромереж

Вчора, 23 січня, відбулась нарада у ВАТ „Львівобленерго” за участю заступника міського голови Львова Миколи Одухи та керівництва напрямку маркетингу і технічного напрямку Товариства, на якій зокрема було розглянуто питання скасування загальнобудинкового обліку електроенергії та проведення реконструкції внутрішньобудинкових електромереж. Як повідомили «Гал-info» у відділі корпоративних зв‘язків ВАТ “Львівобленерго”, на нараді було домовлено про подальші дії щодо підвищення надійності та якості електропостачання споживачів.
Нагадаємо, що 16 січня відбулась нарада при Львівській облдержадміністрації за участю керівництва ВАТ „Львівобленерго” і Львівської міськради щодо стану та перспектив електропостачання міста Львова. Раніше ВАТ „Львівобленерго” звернулось до ЛМР щодо забезпечення модернізації внутрішньобудинкових електромереж центральної частини міста, мовляв, в іншому випадку втрачається зміст у вже виконаній «Львівобленерго» роботі по заміні застарілих зовнішніх електромереж, що в підсумку не дасть очікуваного покращення електропостачання.
ВАТ “Львівобленерго” – енергопостачальна організація, що забезпечує електроенергією 927 992 споживачів м. Львова та Львівської області. Близько 38,17 відсотків від обсягу електроенергії, що постачає компанія, припадає на долю промислового сектора, 30,33 відсотків споживає населення, 0,88 відсотків – транспорт, 11,05 відсотків – держжитлокомунгосп.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ