Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівщина перевищила індикатори для потрапляння до червоної зони, - Чемерис

Про це повідомив під час брифінгу щодо епідситуації в області директор Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис, - інформує 23 березня пресслужба ЛОДА.
Фото Олена Ляхович

"Тенденції за останні дні свідчать про те, що станом на сьогодні на ранок Львівщина, згідно з показниками МОЗ, визначених відповідною постановою Кабінету Міністрів, може потрапити в червону зону. Йдеться про три показники – інтенсивний показник виявлення захворюваності; кількість госпіталізованих пацієнтів на 100 тис. населення протягом 7 діб; завантаженість ліжок з киснем.  Перші два з цих показників станом на сьогоднішній ранок протягом останніх трьох днів перевищили межу норми", - наголосив очільник Департаменту охорони здоров’я.

За його словами, вчора відбулося засідання обласної комісії ТЕБ і НС, яка прийняла рішення обов’язкового характеру на всій території області – з 24-го по 6-те квітня по Львівській області введено додаткові обмежувальні заходи. 

Локдаун у Львові продовжили до 4 квітня

“Ми повинні зрозуміти, що іншого шляху, крім того, щоб дисципліновано дотримуватися всіх вимог карантину, немає. Потрібно уникати місць масового скупчення людей, уникати проведення зустрічей, святкувань, завжди одягати маску і не забувати про гігієну рук. Дотримання карантину, свідомість, в першу чергу, допоможуть нам стабілізувати ту ситуацію, яка є”, - акцентував Орест Чемерис.

COVID-19: Львівщина в "червоній" зоні

Нагадаємо, кількість захворювань на коронавірус за останню добу у Львівській області складає 995 випадків. Госпіталізовано за добу – 314 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ