Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина приймала велосипедний марафон Gran Fondo Україна

У суботу, 24 червня в Старому Самборі відбувся офіційний старт веломарафону у найпопулярнішому форматі Gran Fondo. Такі змагання на Західній Україні відбулися вперше. Організував Gran Fondo Ukraine на Прикарпатті Львіський велосипедний клуб за підтримки Старосамбірської міської ради. Про це повідомив власкор Гал-інфо у Старосамбірському районі.

На центральній площі міста зібралося 187 спортсменів, з метою підкорити гірську трасу в трьох категоріях: 120 км з набором висоти 1714 м. Старт і фініш у Старому Самборі. 90 км. Старт і фініш у Старому Самборі. 60 км. Старт у Старому Самборі, фініш – у Сянках.

Переможцями  феломарафону Gran Fondo Ukraine на Прикарпатті  стали: Дистанція 90 км. Абсолют: Перше місце – №407 Карпішен Сергій; друге місце – №420 Легуцький Ігор; третє місце – №418 Олєйник Сергій. В жіночому заліку: Перше місце – №424 Годлєвська Поліна; друге місце – №414 Крішан Оксана; третє місце – Гірник Олеся. Дистанція 120 км. Абсолют: Перше місце – №764 Теслєр Артем; друге місце – №809 Бакуринський Борис; третє місце – №836 Єрьоменко Ігор. В жіночому заліку: Перше місце – №815 Ящук Ольга; друге місце – №743 Нестерова Вікторія;  третє місце – Малюга Олеся.

Безпеку на трасі забезпечували Старосамбірський відділ поліції та спеціалісти медицини катастроф. Долучились до організації заходу Старосамбірський відділ культури та краєзнавчий музей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ