Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина стане "пілотом" у підтримці малих та середніх фермерів

Сьогодні, 26 жовтня, відбулась зустріч Першого віце-прем'єр-міністра України Степана Кубіва, голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з Міністром землеробства Латвійської Республіки Янісом Дуклавсом. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Сьогодні з Міністром землеробства Латвійської республіки обговорювали питання, щоб Львівська область стала третім пілотним регіоном разом з Чернігівською і Вінницькою, а з часом і найкращим  регіоном", - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

У межах зустрічі присутні порушили питання можливої співпраці у сфері агропромислового розвитку, зокрема екологічного фермерства.

Окрім того, розглянули можливість напрацювання кращих умов для горизонтальної співпраці між бізнесом України та Латвії і подальшу адаптацію українського законодавства до законодавства ЄС.

"Ми завжди відкриті для розмови і я думаю, що у бюджеті наступного року отримаємо гроші для нового експерта, який знаходитиметься в Україні", - зазначив Міністр землеробства Латвійської Республіки Яніс Дуклавс.

На зустрічі також були присутні перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз, заступник держсекретаря Міністерства Землеробства Республіки Латвія Рігонд Крієвінь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ