Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина відправила до війська 40% запланованих призовників

Сьогодні, 19 квітня, до лав Збройних Сил України та інших військових формувань скеровано ще близько півсотні призовників з Львівщини. За словами військового комісара Львівського обласного військового комісаріату полковника Олександра Тіщенка планове завдання з призову на строкову військову службу виконується відповідно до встановлених часових термінів, повідомили у Львівському обласному військовому комісаріаті.

«Робота ведеться планово – оповіщення призовників, прибуття їх на дільниці, збірні пункти та відправки до війська. Слід наголосити на тому, що на сьогоднішній день багато призовників приходять до районних військових комісаріатів не чекаючи повістки», - сказав він.

Віталій Царьов та Сергій Бахур – два товариша. Вони не стали чекати, поки їм надійде повістка з військкомату, та самі зголосилися до війська. Самбірчани мріють про те аби разом проходити строкову військову службу.

За словами Віталія, військова служба його не лякає, адже чимало представників родини служили у війську.

«Мама, тато, дідусь й двоюрідний брат – усі відслужили, – розповідає він. –  Тому для мене це вже радше родинна традиція. Дуже хочу потрапити з другом в елітні війська, аби з максимальною користю використати час в армії. Як звикну та призвичаюся, то, можливо, залишуся у війську на контракт».

Для його друга дитинства Сергія служба в армії також традиція. Він доповнив розповідь товариша: «І у мене служили і тато, і дід. Тепер моя черга. Мрію потрапити до тієї ж військової частини, в якій служив строкову службу і мій батько».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ