Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівщина відзначить 108-річчя з дня народження Богдана-Ігоря Антонича

5 жовтня у Домі Франка відбудеться вечір, присвячений Богданові-Ігорю Антоничу з нагоди 108-ї річниці з його дня народження. Захід об’єднає науковців, предстаників влади, студентів та усіх шанувальників творчості поета. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Під час свята презентують виставу "Зелене Євангеліє" від шкільного театру "На Симонових стовпах" при Українському католицькому університеті за поезіями Богдана-Ігоря Антонича та мотивами лемківської пісні. 

Це – спроба зазирнути у мить зустрічі людини з Благою Вісткою, почути та відтворити цю мить спільно у дусі слова і тиші Богдана-Ігоря Антонича. 

Також відбудеться розмова молодого науковця, антоничезнавця Данила Ільницького з письменником, перекладачем Андрієм Содоморою.

Шкільний театр "На Симонових стовпах" при УКУ функціонує уже два роки і дає можливість студентам з різних навчальних програм з користю проводити дозвілля, пізнавати себе, а для когось – втілювати дитячу мрію про театральне майбутнє. Систематичні тренінги, навчання пластики, співу, театрознавства від фахівців – те, чим займаються на заняттях, готуючись до виступу на сцені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ