Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська архиєпархія УГКЦ проведе Тиждень дитини в парафії

З 28 травня по 4 червня 2006 року Львівська архиєпархія УГКЦ проводитиме  Тиждень дитини в парафії. Про це сьогодні, 25 травня 2006 р., під час прес-конференції повідомила сестра Луїза Цюпа, голова оргкомітету по відзначенню Року захисту духовного світу дитиниУГКЦ.

Зокрема, 29 травня відбудеться конкурс літературної творчості „Моє серце промовляє до батьків”. 31 травня відбудеться пісенний конкурс „Пісня серця”, 2 червня конкурс малюнку „Моя Україна – Божа родина”. Окрім цього, програма проведення тижня дитини в парафії передбачає літургії та катехизації для дітей. „Проведення тижня дитини в парафії означає, що церква, зокрема парафія, має звертати увагу на розвиток дитини, - наголосила сестра Луїза. – Метою цього тижня є звернення особливої уваги парафії і відповідальності за зріст духовності дитини, особливий акцент ми робимо на молитовний вибір, який має велике значення в рамках відзначення року захисту дух світу дитини. Наша молитва повинна об’єднувати нас і завдяки їй ми зможемо випросити благодаті у Господа. Таким чином парафія повинна допомогти у зростанні духовного світу дитини”.
Також рамках відзначення Року духовного захисту дитини, за словами сестри Луїзи, є підготовка до прощі до Зарваниці, яка відбудеться 15-16 липня цього року. 3-4 червня пройде свято „Казка в гаю” - в Шевченківському гаю, 3 червня в парку Богдана Хмельницького відбудеться свято до Дня захисту дух світу дитини і 4 червня у Стрийському парку - свято „Країна казок”.
9 християнських церков України 2006 рік проголосили Роком захисту духовного світу дитини, метою якого є активізація та об’єднання зусиль всіх структур церков для утвердження та плекання духовного світу дитини. У рамках відзначення року під час 29 сесії Синоду єпископів Києво-Галицької митрополії УГКЦ було затверджено план заходів Церкви. Їхня програма передбачає заходи, які будуть відбуватися тільки в УГКЦ, а також акції, що відбуватимуться у спільності з усіма християнськими церквами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ