Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівська хвиля" і "Добро.Дій" долучились до глобальної ініціативи з озеленення планети

Генеральний директор радіо Львівська хвиля Юрій Хом'як та голова ГО "Добро.Дій", Еко-Амбасадор «Озеленення України», ініціатор Рекорду України з висаджування дерев Ігор Дулин, підписали декларацію про партнерство.
Ігор Дулин та Юрій Хом'як

10 квітня разом із радіо «Львівська хвиля» і Добро.Дій долучайтеся до глобальної ініціативи з озеленення планети і висаджуй своє дерево.

Всього один клік і ви можете:

  • надіслати кошти на посадку дерев
  • стати волонтером
  • посадити іменне дерево в центрі Львова

Деталі, сьогодні о 18:00 в ефірі, або онлайн на радіо "Львівська хвиля".

Довідка.

Природне середовище було, є і буде незмінним партнером людей у їхньому повсякденному житті. Ми черпаємо з природи всі багатства. Її краса й велич залишаються нашим головним скарбом.

В умовах хворої природи не може бути здорових людей. Це аксіома, зміст якої важливо усвідомити кожному з нас. Яке майбутнє чекає нові покоління людей, залежить виключно від нас нинішніх.

Нам не байдужий стан довкілля в Україні та за її межами. Тому Національний проєкт «Книга рекордів України» та найбільший діловий клуб, який об'єднує лідерів українського бізнесу «CEO Club Ukraine» започаткували всеукраїнський проєкт «Озеленення України».

Ціль проєкту – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми країни, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху українців.

Завдання проєкту:

  • Висадити 1 000 000 дерев за 1 день по всій території України.
  • Провести загальнодержавну інформаційну екокампанію по висадженні дерев;
  • Сприяти протягом року у висадженні парків та алей;
  • Консолідувати українське суспільство, об'єднавши бізнес, владу, громадськість і ЗМІ довкола природоохоронної, екологічної тематики та сформувати колективну історію успіху українців;
  • Формувати екокультуру та шанобливе ставлення українців до природи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ