Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

«Львівська ізоляторна компанія» отримала 13,5 га терміном на 10 років

Учора, 27 січня, на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за ухвалу про надання в оренду ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія» земельної ділянки на вулиці Зеленій, 301.

Відповідно до ухвали, ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія» надано в оренду земельну ділянку площею 13, 5042 га терміном на 10 років для виробництва скляних ізоляторів. Орієнтовна орендна плата становитиме 821 246, 23 грн/рік.

Нагадаємо, що днем раніше на прес-конференції у Львівській міській раді заступник голови фракції ВО «Свобода» Юрій Михальчишин розповів, що велика трансєвропейська інвестиційна компанія хоче вкласти у цей завод значну суму грошей. Вітак, на цьому об’єкті мало б бути створено 200 робочих місць.

«Йдеться про ділянку близько 13 га. Це на місці колишнього «Ізоляторного заводу», де «Львівська ізоляторна компанія» вже впродовж кількох років відновлює виробництво. За «Львівською ізоляторною компанією» стоїть серйозна транснаціональна компанія, але західний інвестор не розуміє нюансів українського законодавства. Скажімо, коли він купує виробничі споруди, а земля під ними належить невідомо кому», - повідомив журналістам Юрій Михальчишин.

«Відомо, що інвестори, які працювали з «Львівською ізоляторною компанією», не могли добитися цього рішення протягом двох років. Причина зрозуміла – це неадекватні фінансові вимоги місцевої влади минулої каденції. З такими вимогами жоден інвестор, тим більше європейський, працювати відмовляється», - розповів Юрій Михальчишин

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ