Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія готова прозвітувати щодо Грибовицького сміттєзвалища

На наступній сесії Львівської облради депутати хочуть заслухати звіт мера Львова Андрія Садового щодо використання коштів, які виділені на Грибовицьке сміттєзвалище та щодо виконання угод із місцевими радами, території яких є прилеглими до звалища, зокрема, із Малехівською селищною радою – про це у коментарі «Гал-info» повідомив заступник голови комісії з питань планування територій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ЛОР Богдан Кук.
За його словами, ще однією причиною необхідності присутності мера на сесії облради є те, що Львів отримує пропозиції від потенційних інвесторів, які хочуть збудувати тут сміттєпереробний завод, однак для цього їм потрібне сприяння місцевої влади – це питання депутати ЛОР планують обговорити із Садовим.
Що стосується угод на виконання певних робіт на територіях місцевих рад, то, за словами Богдана Кука, у Малехові виконуються лише дрібні зобов’язання, натомість глобальніші програми, такі як, побудова очисних споруд не реалізовуються.
Рішення про ініціювання звіту мера на сесії облради сьогодні депутати прийняли на розширеному засіданні постійної комісії ЛОР з питань планування території, містобудування, архітектури та ЖКГ.
За словами заступника начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин департаменту містобудування ЛМР Ігоря Гуменчука, якщо є необхідність звіту з боку мерії, то міська рада такий звіт підготує.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ