Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська ТВК не розуміє, звідки кандидат на міського голову Микола Порайко взяв, що за два тижні після виборів Комісія видала більше семи тисяч виборчих бюлетенів, — Михайло Тимчишин

Львівська міська ТВК не розуміє, звідки кандидат на міського голову Микола Порайко взяв, що за два тижні після виборів Комісія видала більше семи тисяч виборчих бюлетенів, — запевнив „Гал-info” заступник голови міської Територіально-виборчої комісії Михайло Тимчишин. Нагадаємо, 19 квітня під час прес-конференції Микола Порайко повідомив, що ТВК тричі уточнювала протокол по виборах міського голови і таким чином інформація про видані бюлетені у першому та третьому протоколі відрізняється більше, ніж на 7 тис.
„Комісія справді уточнювала дані виборів міського голови Львова і змушена була складати кілька протоколів. Однак це залежить не від нас, просто на деяких виборчих дільницях відбувся перерахунок голосів, а на трьох дільницях  вибори взагалі визнали недійсними, відповідно ми мусили складати уточнюючий протокол, — зазначив Михайло Тимчишин. — Як на мене, те, що розповідають кандидати на міського голову, які оскаржують результати виборів, місцями просто балаканина, яка навіть не завжди має зміст. Вони керуються тільки своїми протоколами, а нашу інформацію постійно перекручують”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ