Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міськрада досі не розробила рішення по межах Львова, - Ганущин

Львівська міська рада досі не розробила і не подала до Львівської обласної ради проекту рішення щодо меж Львова. Про це сьогодні, 21 листопада, під час звітної прес-конференції розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Гал-інфо.

«Не обласна рада винна, що Львівська міська рада не змогла налагодити дієвий діалог з громадами, а розраховує на зміни до  закону, які мали б зупинити процес добровільного об’єднання громад навколо Львова. Хоча в частині Давидова він вже пішов. Коли визріє це питання, ми зможемо повертатися до змін проекту перспективного плану», - сказав Ганущин.

Він наголосив, що на минулій сесії депутати заслухали інформацію Львівської міської ради в частині змін меж Львова. Міська рада Львова мала розробити проект рішення, яке на сесії мали б затверджувати обласні депутати.

«Досі немає проекту рішення з останніми правками і пропозиціями. Слухали в рамках інформації, але поступок я не відчув. В частині обрисів усієї Пустомитівщини, що є 80% усього рішення, все вже зрозуміло і можна було б приймати. З усім решта - бажаємо успіхів Львівській міській раді в роботі з громадами і державними органами», - сказав Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ