Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міськрада, санепідемстанція, правоохоронні органи, податкова та прокуратура розпочали боротьбу з незаконними МАФами та гральним бізнесом у місті

Міська влада спільно з представниками районних санітарно-епідеміологічних станцій, правоохоронних органів, прокуратури та податкової наводитиме лад із стихійною торгівлею, незаконними кіосками та гральним бізнесом у місті. Про це повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Сьогодні, 31 травня, міський голова Львова Андрій Садовий провів нараду, на якій розглядалися три основні проблеми: ситуація з малими архітектурними формами (зокрема, кіосками, які працюють без необхідних дозволів), ситуація зі стихійною вуличною торгівлею та проблеми грального бізнесу у Львові. У нараді взяли участь: секретар міської ради Володимир Квурт, заступник міського голови з питань промисловості та підприємництва Василь Білоус, голови районних адміністрацій, представники районних санітарно-епідеміологічних станцій, керівники райвідділів міліції, начальник податкової адміністрації м. Львова Роман Дидимус, начальник Львівського міського управління МВСУ у Львівській області Олег Попов.
У ході наради вирішили створити у кожному районі міста робочу групу, яку повинен очолити голова районної адміністрації. До цієї групи увійдуть представники усіх вищеназваних органів, а також пожежники, представники РЕМ, землевпорядники, архітектори та представники МНС.
Міський голова дав доручення головам районних адміністрацій провести першу нараду робочої групи до кінця тижня і прозвітувати на апаратній нараді наступного понеділка. Під час зустрічі начальник міської міліції  Олег Попов запевнив, що правоохоронці готові до співпраці. Керівник міської  податкової адміністрації у свою чергу зазначив: “Щоб вирішити всі ці проблеми,  контролюючі органи повинні працювати разом, поодинці ми лад не наведемо”.
“Починаємо працювати із завтрашнього дня, думаю, місяць-другий нам буде достатньо, щоб навести порядок. У Львові не повинно бути грального бізнесу, незаконних кіосків і стихійної вуличної торгівлі. Я впевнений, що разом нам вдасться це зробити”, - підсумував міський голова Львова Андрій Садовий.
Нагадаємо, міський голова Львова планує винести на сесію міськради проект ухвали про систематизацію об’єктів грального бізнесу, а також максимальне наведення порядку у цій сфері, враховуючи українську законодавчу базу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ