Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська митниця отримала нового очільника

Згідно з наказом Державної митної служби України, начальником Львівської митниці призначили Іллю Ніжнікова - переможця конкурсу на цю посаду.

Про це інформує пресслужба Галицької митниці держмитслужби.

Підсумовуючи результати  роботи на посаді в.о. начальника  Галицької митниці Держмитслужби, Андрій Володимирович Колобродов зазначив: «Дякую всім працівникам Галицької митниці за співпрацю, за те, що кожен старанно виконував свої обов’язки і прагнув до кращого. Впродовж трьох місяців  на цій посаді я зустрів багато висококласних фахівців і порядних людей. Ми працювали, як один злагоджений механізм. То ж бажаю всім і надалі тримати таку ж високу планку, як в період з квітня по червень, коли завдяки спільним зусиллям показники Галицької митниці з наповнення держбюджету постійно зростали, і сягнули відмітки майже 110%. А це -  близько 3 мільярдів гривень в місяць. Така ж позитивна оцінка стосується й  інших напрямків діяльності Галицької митниці».

Також Андрій Колобродов побажав новопризначеному начальнику Львівської митниці - 39-річному киянину Іллі Ніжнікову - наснаги, успіхів та нових звершень у роботі митниці нового формату -  єдиної юридичної особи.

Варто зауважити, що замість об’єднаної Галицької митниці, діяльність якої охоплювала три регіони Західної України, було утворено Львівську митницю, яка охоплює лише Львівську область.

Офіційно вона розпочне роботу 1 липня цього року. Наразі очікують офіційного наказу з цього приводу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ