Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна організація УНП ініціює процес об’єднання правих

Сьогодні, 13 жовтня 2006 року, голова Львівської обласної організації Української народної партії Богдан Козак звернувся з листом до голів обласних організацій партій, що сповідують національно-демократичну ідеологію, з пропозицією розпочати у форматі «круглих столів» переговори про способи консолідації, - повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛОО УНП.
Богдан Козак наголосив, що така ініціатива пов’язана із тим, що Українська народна партія принципово виступає за механізм об'єднання "знизу – догори", який дозволяє вирішувати долю партій низовим організаціям, а не "партійним генералам". Богдан Козак наголосив: «Український досвід об’єднання «згори» показав, що у демократичному суспільстві такі утворення не дають стійкого результату і є шкідливими для держави і суспільства загалом. Тому ми маємо надію, що національно-демократичні сили не наступлять знову на ті самі граблі. Сподіваюся, що переговорам на обласному рівні передуватимуть аналогічні «круглі столи» між районними осередками названих партій. Все залежатиме від їх політичної волі, і ми чекаємо на відповідь та пропозиції від наших колег – ідеологічних однодумців вже найближчим часом».
У деяких областях України, з ініціативи УНП такі переговори уже тривають. ЛОО УНП пропонує провести перший етап переговорів ще до кінця листопада.
До участі у переговорах запрошені, львівські обласні організації НРУ, КУН, ХДС, УРП «Собор», ГП «ПОРА», ПРП, ВО «Свобода», РХП, УНА та інші, партії національно-демократичного спрямування, зареєстровані у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ