Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівська облрада розмістить 100 млн грн на депозиті в ПриватБанку

ПриватБанк визнано переможцем тендеру на розміщення на депозиті тимчасово вільних коштів бюджету Львівської обласної ради. Про це повідомила прес-секретар ПриватБанку у Львівській області Докія Кузьменко.

Львівська область довірила депозит ПриватБанку

Як повідомили в банку, згідно з умовами конкурсу ПриватБанк забезпечить вигідне розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів ЛОДА в обсязі 100 млн грн за найвигіднішими умовами.

Участь у конкурсі взяли три державні банки, однак за всіма критеріями першість дісталась ПриватБанку.

“Міністерство фінансів України та Національний банк України підтвердили, що ПАТ КБ «ПриватБанк» відповідає вимогам і критеріям визначеним Постановою Кабінету Міністрів України від 12.01.11 №6 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладених (депозитних) рахунках у банках”, - говорить директор ПриватБанку на Львіщині Андрій Якимів. - Враховуючи те, що ПАТ КБ «ПриватБанк» запропонував найвищу ставку серед претендентів, його було визначено переможцем із розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на депозитних рахунках у 2017 році”.

Як повідомили в банку, згідно з умовами конкурсу ПриватБанк забезпечить вигідне і надійне розміщення тимчасово вільних бюджетних коштів Львівської обласної державної адміністрації в обсязі, визначеному самою радою.

Нагадаємо, з початку 2017 року розмістити свої тимчасово вільні бюджетні кошти на депозитах у ПриватБанку вирішили міські ради Чернігова, Черкас та Новоград-Волинського. Згідно з умовами конкурсу ПриватБанк забезпечив вигідне розміщення вільних бюджетних коштів Чернігівської міської ради в обсязі понад 300 млн грн, а також понад 100 млн грн коштів міського бюджету Черкас.

ПриватБанк – лідер українського ринку і входить до числа 20 найбільших банків у Східній Європі. ПриватБанк надає послуги більш ніж 25 млн клієнтів. Згідно з дослідженням ринку банківських послуг, проведеного GFK Україна, на кінець IV кварталу 2015 року 48,4% клієнтів українських банків скористалися послугами Приватбанку і кожен третій Українець (39,3% опитаних) вважають ПриватБанк своїм основним банком. Сьогодні більше 10 млн клієнтів використовують онлайн-платформу Приватбанку – Приват24, а понад 5,5 млн клієнтів використовують мобільний додаток Приват24.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ