Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОДА направила в Кабінет Міністрів клопотання дозволити передачу Свіржського замку у концесію

Львівська ОДА направила в Кабінет Міністрів клопотання дозволити передачу Свіржського замку у концесію. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко на прес-конференції з нагоди відкриття ХІІ Міжнародної виставки-ярмарку „Тур-ЕКСПО”.
За його словами, пріоритетним для Львівщини зараз залишається розвиток туристичної галузі регіону щодо внутрішнього в’їзного туризму. «Ми робимо великий акцент на розвиток нашої «Золотої підкови» – замків», - сказав Тарас Батенко.
Як додає заступник голови ЛОДА, потрібно, щоби замки Львівщини мали належну інфраструктуру, привабливу для туристичного бізнесу, а це потребуватиме не один рік відповідних капіталовкладень. «Пробуємо йти шляхом конценсійності, зокрема спробуємо реалізувати на прикладі одного замку «Свірж», який знаходиться у Перемишлянському районі», - сказав Тарас Батенко.
Деякі замки Львівщини, один з яких - Підгорецький,  будуть вводитись до реєстру Кабінету Міністрів України для концесійності. У цьому напрямку розроблена державна та регіональна концепція розвитку – зазначає Тарас Батенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ