Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОДА запроваджує електронне врядування

Сьогодні, 1 березня, у Львівській облдержадміністрації під головуванням заступника голови - керівника апарату Івана Груника відбулось перше засідання робочої групи з питань впровадження систем електронного врядування у Львівській області, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Іван Груник наголосив на важливості та необхідності впровадження у роботі органів державної влади систем електронного врядування, зокрема, реалізації системи цифрового підпису та організації електронного документообігу в усіх структурних підрозділах облдержадміністрації. «Крок за кроком слід вводити інформаційні технології. Ми повинні бути генераторами ідей в усіх питаннях, що цього стосуються», - зазначив він. 

Члени робочої групи розглянули питання оптимізації та автоматизації організаційних процесів, обговорили необхідність розробки та впровадження нового інформаційного веб-порталу області. Також було розглянуто питання створення єдиної комп’ютеризованої системи, що допоможе уніфікувати роботу облдержадміністрації, представлення органів державної влади області в мережі Інтернет. 

За результатами засідання було вирішено сформувати детальний поетапний план впровадження електронного врядування з урахуванням усіх пропозицій та зауважень членів робочої групи та заплановано провести чергову нараду на наступному тижні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ